Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Minecraft-final version

2011.10.20

Végül csak kitalálták, hogy nem lesz 1.9 BETA csak 1.0 FINAL. Legalábbis a MineWiki szerint.

A tegnapi nap folyamán Notchék le feature freezelték a minecraft kódját. Ez annyit tesz, hogy a megjelenésig már új dolgot nem raknak a játékba, csak egy hónapon át javítgatják, foltozzák, javítják a teljesítményt meg minden jóság.

Egyébként nemrég fejezte be Notch a boss fightot is. De minden bizonnyal még elég kezdetleges .. de ez is teljes lesz majd.

Szóval kész, befejezték egyelőre az új dolgok hozzáadását. (Remélem valahogy végül bekerül a barátlista funkció, amit terveztek. )
Mielőtt félreértenéd: Végleges verzió megjelenése után is (Final verzió után) terveznek kiadni frissítéseket ahogyan eddig, de terveznek egy kicsit pihenni is a megjelenés után. Szóval ne féljetek kb. minden marad a régiben!

Notch ezeket írta blogján: What we’ve got on our hands now is somewhere in between a finished Adventure Mode update and a version of the game we’d be proud to call just “Minecraft”. Not “Minecraft Beta” or “Minecraft Alpha”, but just plain and simple “Minecraft”.

"Amink van, az most valahol a Adventure Mode update és a verzió között van, amit büszkén nevezhetünk Minecraftnak. Nem Bétának vagy Alphának.. csak Minecraftnak."

Szóval mi is lesz benne eddig? Angolul elolvashatod itt: http://www.minecraftwiki.net/wiki/Upcoming_features
 

November 18-án jelenik meg. (A MineConon)

Még valami, elvileg továbbra is tervezik hetente kiadni egy-egy pre-relese verziót, hogy minél többen keressék a hibákat. 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.