Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ötletek, tippek, tachnikák, találmányok


Minde Minecraftost, kezdőt vagy haladót, érdekelnek a jobbnál jobb ötletek, a praktikus megoldások egyes gondok kiküszöbölésére, valamint a nagyszerű találmányok.

Itt megpróbálom a lehető legtöbb, legjobb találmányt, technikát bemutatni,.iletve sok érdekes tippet is olvashattok itt. Jó szórakozást! 

Mint tudjátok a youtube-n nem csak zenét lehet hallgatni, hanem ma már a létező összes baromságot meglehet rajta találni. Például bőségesen akadnak minecraftos videók a legkülönbözőbb monumentális építményekről, de szimola ökörködésekről is.

 

Ez a videó bemutatja neketek a lehető legkeresetteb találmányt a híres TNT ágyút. Ennek segítségével TNT-t (robban bombát) tudunk kilőni. Ha távolabbra akarjátok lőni, akkor hosszabítsátok meg a TNT ágyút, de arra figyeljetek, hogy ha túl hosszú lesz még a levegőben szétrobban. Nagyon sok TNT ágyút csináltam én is van kisebb nagyobb erősebb, ívesebb írányítható, 2 gombos, egy gombos stb. verzió, szóval ha bármilyen problémátok van nyugodtan szóljatok nekem, a hozzászólásokra szívesen válaszolok.

 

Remélem tetszett, jó bombázást! 

 

 

Itt pedig a második legkeresetteb ötlet, a riasztó, illetve a biztonsági rendszer. Pingvinharcosnak (Szíriusznak) sok videója van fennt, és az elektronika mestere, de sokszor átlép pár fontos dolgot, pl. a Széf című videó esetében elég sokat. Ha széfet akartok építeni, arról kérdezzetek engem. 

Ez főleg multyplayer-en, illetve zombik belső támadása ellen jó. Alapfetően a videó első részét ajánlom, a második (fáklya-homok technika) részének helyes megvalósításáról kérdezzetek engem.

Jó bunkerezést! 

 

És itt van a talán 3. legkeresettebb technika, a Titkos ajtó! :D

Kívülről nem lehet látni az ajtó helyét! Viszont mint korábban említettem, pingvinharcos néhány részleten átsiklik, szóval itt van pár hasznos tanács a megépítéséhez:
-- Az egész rendszer egy kapcsoló segítségével nyitható/csúkható, szóval rejtsétek jól el a kart, hogy csak ti ismerjétek, de könnyen elérhető legyen. 
-- Valamint a rendszer viszonylag sok helyet foglal el, szóval nagyobb házak megépítéséhez ajánlatos. Amennyiben nem dizájnként, hanem védelmi célból akartok titkos ajtó, akkor az ajtót alkotó kockákat, és megtévesztés miatt még pár körülötte lévő kockát Obsidianból (lávakőből) rakjátok ki, ne Stonból (kőből)

Jó Építést! 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

bebe12@citromail.hu

(Molnár Bence, 2012.06.01 11:45)

Sziasztok!
Nem tudna valaki olyan szerót ami nem hamacis? Előre is köszi!

Re: bebe12@citromail.hu

(Pigdavid22, 2012.10.29 16:07)

icocraft.info de legyen 1.4.2 -esed mert arra jó :D

Help!

(Pigdavid22, 2012.10.29 16:06)

Valaki tud segíteni hamachis szerómban mindent megcsináltam de nem jó!

hogy kell

(harcos, 2012.05.01 19:15)

petya van szeród? mert ha igen akkor küldj ip-t!

patya007@citromail.hu

(patya, 2012.02.27 16:21)

hamacis szeró gyertek mer kene admin hamachi id:patya88888 jelszó:patya88888 szerver id:5.196.29.194

gelencser.dominik@gmail.com

(evrenetreor, 2012.02.04 16:36)

Hello, tetszettek a videóid. Az érdekelne, hogy ez az ujabb MineCraftokba is így van-e?